Lainalaskuri ei aina kerro koko totuutta

Lainalaskuri ei aina kerro koko totuuttaTarvitseko lainaa? Oletko tilanteessa, jossa rahat eivät yksinkertaisesti riitä pakollisiin hankintoihin? Mietitkö, että mistä saat rahaa sen jälkeen, kun koronavirus on vienyt työpaikan alta ja raha ei siitä elämiseen? Esimerkiksi juuri ajankohtainen koronavirus on sellainen asia, joka on romuttanut niin valtion talouden ja monen yksityisen ihmisen toimeentulon täysin niin, että moni joutuu tosissaan miettimään, miten saa maksettua esimerkiksi vuokran, ruoat ja muut pakolliset laskut. Kun tähän päälle lisätään vielä joitakin ylimääräisiä kuluja, kuten vaikkapa äkilliset lääkärilaskut, lääkkeet, auton korjaaminen tai lemmikin vieminen eläinlääkärille, voi ihminen äkkiä löytää itsensä siitä tilanteesta, että rahaa ei ole ollenkaan sen paremmin säästötilillä kuin käyttötililläkään. Mutta mistä voi saada apua tukalaan tilanteeseen?

Laina auttaa silloin, kun tilanne sitä vaatii

Monelle omien taloudellisten ongelmien tuominen julki on nöyryyttävää siinäkin tilanteessa, kun koronaviruksen tapainen katastrofi on saanut ne menemään kuralle. Siksi monen kohdalla esimerkiksi ystäviltä tai omilta perheenjäseniltä lainan pyytäminen ei käy laatuun, sillä siinä omien ongelmien myöntäminen on pakollinen paha. Lisäksi tällä hetkellä ajat ovat niin epävarmat, että harvalla on ylimääräistä rahaa lainaksi annettavaksi, koska kenen tahansa työpaikka saattaa lähteä pois alta koska vain, ja silloin rahoille saattaa olla omaakin tarvetta. Mutta mitä jos olisi mahdollista lainata rahaa niin, että kenenkään ei tarvitsisi tietää?

Se on mahdollista! Pikalainan avulla saat lainapäätöksen jopa heti ja voit saada rahat tilillesi saman päivän aikana, joskus jopa minuuteissa. Kuulostaa helpolta, eikö? Saat rahaa juuri silloin, kun sitä tarvitset, etkä jää pinteeseen pahassakaan tilanteessa. Voit helposti hoitaa koko lainaprosessin netissä – ei siis pelottavaa ja raskasta paperisotaa. Lisäksi voit saada helpon arvion kuukausierästä ja sen suurudesta syöttämilläsi tiedoilla lainalaskurin avulla. Muista kuitenkin, että lainalaskurin esittämä summa on vain arvio, eikä välttämättä pidä aivan täysin paikkaansa. Lopullinen lainan korko saattaa joko hiemna ylittää arvioidun summan, tai parhaassa tapauksessa jäädä hieman alikin. Lainalaskuri on tästä huolimatta oiva apuväline silloin, kun kaipaat lainaa.