Lainatarjouksia usealta eri pankilta

Meistä moni on ollut tilanteessa, jossa lainan tarve on väistämätöntä. Useasti pelkkä rahan tarve saa meidät tarttumaan heti ensimmäiseen tarjouttuun vaihtoehtoon. Tämä ei ole missään nimessä suositeltavaa. Lainatarjous kannattaa aina pyytää useammalta eri pankilta, oli rahan tarve pieni tai suuri. Moni kokee lainojen kilpailuttamisen työlääksi, koska lainatarjoukset tulee käydä pyytämässä jokaisesta pankista erikseen. Tämä ei kuitenkaan pidä enää paikkaansa, sillä yhä useampi suomalainen kilpailuttaa lainan netissä.

Lainatarjouksia pankeilta netin välityksellä

Lainaa voi nykyään kilpailuttaa netin välityksellä ilman fyysistä vierailua pankkikonttorissa. Tämä säästää lainanhakijan aikaa ja rahaa. Pelkkä säästö matkakuluissa voi olla toisille jo hyvinkin suuri, koska yhä useampi pankki sulkee konttoreitaan haja-asutusalueilta. Ajallinen säästö on taas useita, jopa kymmeniä tunteja, koska eri pankeissa ei tarvitse käydä neuvottelemassa lainasta. Puhumattakaan siitä, että jos ensin kilpailuttaa lainatarjouksen nykyisellä pankilla ja sen jälkeen vie tämän tarjouksen toiseen pankkiin. Tämän jälkeen vie uudelta pankilta saadun tarjouksen takaisin omaan pankkiin paremman tarjouksen toivossa. Tässä esimerkissä oli jo kolme eri pankkikäyntiä!

Tämän kaiken edellä mainitun voi onneksi nykyään hoitaa netin välityksellä. Lainatarjouksia.com -palvelu auttaa suomalaisia kuluttajia löytämään edulliset lainat yhdellä helpolla hakemuksella. Palvelun ideana on välittää lainahakemuksesi yhteensä 20 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Pankit ja rahoituslaitokset tutustuvat hakemukseesi, ja tekevät sen perusteella sinulle lainatarjouksia. Voit hyväksyä mieleisesi lainatarjouksen ja nostaa rahat tilille. Voit myös jättää lainatarjoukset nostamatta mikäli yksikään niistä ei ole sinulle mieleisiä.

Saadaksesi tarjouksia lainoista tulee sinun olla vähintään 20-vuotias. Sinulla tulee olla myös vakituinen työsuhde, josta saat vähintään 1200€/kk bruttotulot. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

Luotonmyöntäjät tekevät luottotarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat summat ovat 500 € – 50.000 €. Esimerkki luoton kustannuksista: Luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Luoton kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

Hae lainaa ainoastaan jos tarvitset sitä!

Yhä useampi suomalainen on pahoissa talousvaikeuksissa. Tämän takia on tärkeä miettiä hyvin tarkkaan ennen kuin hakee lainaa. Lainaa kannattaa hakea ainoastaan silloin kun tietää, että takaisinmaksun kanssa ei ole lainkaan ongelmia. Mikäli epäilet hiemankaan takaisinmaksua, ei sinun kannata hakea lainaa.

Valitettavan moni hakee lainaa maksaakseen pois vanhoja velkoja. Tämä on lähes varma tapa aiheuttaa itselleen velkataakka, josta ei pääse helpolla irti. Uuden velan ottamisen sijaan suosittelemme, että haet apua velkaneuvonnasta, jos nykyisten lainojen lyhentämisen kanssa on ongelmia.